Over ons

Over ons

De klant komt op de eerste plaats bij Willems Biscuits. Ons gepassioneerd team doet er alles aan om de beste speculoos te bakken en deze perfect te verpakken en uit te leveren.

Contacteer ons

Onze troeven

Onze klant komt op de eerste plaats

Bij Willems werken we klantgericht en flexibel. Samen met onze klant zoeken we naar de beste aanvulling op zijn gamma of naar de beste verpakkingsvorm. Ons team adviseert bij het verpakkingsdesign zodat het ontwerp van de klant met ons koekje perfect op de markt komt. Dankzij onze efficiënte processen gebeurt dit snel en met een zeer hoge leverbetrouwbaarheid.

Kwaliteit en smaak

zijn de basis van onze topproducten. Onze jarenlange expertise zorgt voor het perfecte koekje. Onze kwaliteitszorg biedt consistentie, voedselveiligheid en traceerbaarheid waar klanten op kunnen bouwen.

Willems Biscuits is IFS higher level – gecertifieerd, SMETA ge-audit en heeft een FDA certificaat.

Efficiëntie

Door continu te investeren in een efficiënte productie en onze processen scherp te houden, helpen we onze klanten meerwaarde te realiseren.

Een team bakkers met passie

Deze sterke troeven halen we enkel binnen dankzij een team met een hart voor speculoos. We houden van vooruitgang, uitdagingen gaan we samen aan en successen vieren we uitgebreid als team.

Speculoos uit het
Meetjesland

Onze speculoos wordt gemaakt in het “Meetjesland”, een regio tussen Brugge en Gent. Hier wordt sinds eeuwen “zoetekoeke” gebakken, de voorloper van speculoos. Typisch aan de recepten uit deze streek zijn de eerlijke smaak en de fijne krokante structuur.

Historiek

Oprichting “Camelia”, Ertvelde
door Clement en Felix Willems

1950

1955

Verkoop spculoos in hervulbare blikken

Opstart productie verpakte speculoos

1960

1969

Opstart krakelingen

Overname door Chris & Marc Willems

1990

1998

Start samenwerking met Poppies

Verhuis naar Eeklo en verdere uitbreiding.

2005

2013

Willems Biscuits wordt onderdeel van de Lotus Bakeries Group

Verdere groei in Europa en overseas

...